Scroll down
GCC Expansion

Vyhledávání příležitostí

Realizace vašich myšlenek

Vybudování a rozvíjení podnikání

Čokoláda, která má srdce, duši a vášeň otevírá možnosti frenčízantům

Čokoláda, která má srdce, duši a vášeň otevírá možnosti frenčízantům

Pražská čokoláda, s.r.o.

Prezentce-Steiner-Kovarik-obrazek2

 

Po podepsání distribuční smlouvy je dalším logickým krokem nabídka spolupráce zájemcům o frenčízy na Středním východě.

Dobrou zprávou pro všechny případné zájemce o frenčízu je to, že se společností Pražská čokoláda se velmi dobře spolupracuje, a práce s jejich produkty je opravdu nenáročná.

Kdo by se mohl stát frenčízantem?

Frenčízantem se může stát kdokoliv, kdo má alespoň špetku citu pro obchod. Kdokoliv, kdo miluje zdravou čokoládu tak, že by si z ní chtěl udělat svůj malý sladký business.

Odborníci na marketing by řekli asi tohle: nejdůležitější je lokalita. A mají pravdu. Jinými slovy – pokud se chcete stát frenčízantem, je naprosto zásadní, abyste měli přístup k vyhledávaným obchodním prostorám s vysokou průchodností.

Další velmi dobrou zprávou je to, že frenčízant nemusí investovat, aby si mohl koupit frenčízovou licenci.

A to je v podstatě všechno! Teď už jen zbývá podepsat spolupráci s Pražskou čokoládou, zaplatit nájemné za obchod a zaplatit první objednávku :-)

S jakou podporou může frenčízant počítat?

Design obchodu nebo kiosku je navržen mateřskou společností stejně tak jako jeho realizace. Většinou se jdeme na lokalitu podívat osobně. Pokud to však není možné, jediné, co musí frenčízant udělat, je zaslat plánky prodejního místa a fotografie. O zbytek se postará mateřská společnost. Všechy naše obchody a kiosky by měly vypadat stejně nezávisle na tom, kde jsou umístěny.

Vysvětlíme vám vše, co je nutné vědět o produktech samotných. Jak je nejlépe transportovat, jak je skladovat, jaká jsou teplotní minima a maxima a další informace. Jednou z nejzásadnějších odpovědností, kterou budete muset jako frenčízant přijmout, je vzdělávání vašich zákazníků. Pokaždé, když prodáte naši čokoládu je nutné zákazníky upozornit na to, kde a jak čokoládu uchovávat.

S produkty se pracuje velmi dobře. Pro zachování kvality a chuti čokolády je naprosto zásadní ji uchovávat v místnosti, kde je stálá teplota pohybující mezi 17 a 19’C. Stejnou informaci musí obdržet také všichni kupující.

Pokud byste chtěli získat více informací, kontaktujte, prosím:

Monika Fiedlerová
Managing Director, UAE
Pražská čokoláda, s.r.o.
Email: monika.fiedlerova@prazskacokolada.cz or mf@gccexpansion.com
Web: www.prazskacokolada.cz

Kontaktní informace

Monika Fiedlerova

+420.778.066622 / +971.(0)56.4280997

email: mf@gccexpansion.com

Ales Fiedler

+420.724.464425 / +971.(0)50.2241466

email: af@gccexpansion.com

Napište nám